Vita:Kválé

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

{{jogsegély}}(?) Üdv, a jogsértés tárgyát jelentő írás az én szigorlati dolgozatom, tehát végső soron a szerzői jog is az én birtokomban van,még nem igazán igazodok ki a Wikipédián, nem tudom, hogy kellene engedélyezni vagy ilyesmi. Másfelől a dolgozatot is szívesen szabadon felhasználhatóvá tenném, de még nem tudom, hogy ezt hogy lehet. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 92.249.236.181 (vitalap | szerkesztései)

Szia! Szerintem elég, hogy itt jelezted, hogy nem történt jogsértés. Köszi, hogy felraktad ide. Azzal, hogy itt van, egyből szabadon felhasználható lesz a dolgozat, de az ilyen licencdolgokhoz nem értek, a Kocsmafalon tudsz feltenni ilyen kérdéseket. Alensha 2011. január 9., 01:45 (CET)

Sajnos nem elég, most van ebből balhé néhány Japánnal kapcsolatos cikk miatt (szerző csak vitalapra írta be, hogy az övé). Engedélyezéshez szükség van OTRS-t csinálni, ennek a mikéntjén a lapon találod. Rövid procedúra, de máris szabadon felhasználhatóvá tetted a cikket. A dolgozatot teljes egészében talán a Wikiforrásba tudnád feltenni, de ebben nem vagyok biztos. – Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2011. január 9., 04:02 (CET)